top of page

Webdesign.

Een website is meer dan alleen het geven van informatie of het verkopen van producten en diensten. Een website is het visitekaartje van jouw bedrijf en het vertelt dan ook jouw verhaal. Bij KE Design doen we meer dan alleen het ontwerpen van een website. We zorgen dat jouw website online goed zichtbaar is en bieden daarnaast de optie tot het beheren en bijhouden van de website.

WERKWIJZE WEBDESIGN DOOR KE DESIGN

De eerste afspraak vindt plaats bij jouw bedrijf op locatie. Persoonlijk contact is belangrijk en het is daarom goed om elkaar te leren kennen. Tijdens deze afspraak nemen we de wensen en behoeften door. 

Na deze afspraak gaan we bij KE Design aan de slag met het maken van een plan en concept voor de nieuwe website. 

We bespreken het plan en het concept. Na akkoord gaan we aan de slag met de nieuwe website. Tijdens het proces koppelen we grote veranderingen terug en krijgt de opdrachtgever de kans om mee te denken.

Het is belangrijk dat de website goed vindbaar is. Daarom zorgt KE Design ook voor de Google optimalisatie en indien gewenst voor nieuwe content op socials.

GEEF JOUW BEDRIJF EEN BOOST

Bij KE Design maken we nooit zomaar wat. We denken goed na over de uitvoering en de doelen die we koppelen aan de opdracht. We denken met je mee over o.a. het verkrijgen van meer naamsbekendheid, meer verkopen of meer leads. Door middel van het ontwerpen van een ijzersterke en creatieve website geeft KE Design jouw bedrijf een boost.

> Bekijk hier alle diensten van KE Design

WEBDESIGN

Een ijzersterke, heldere en creatieve website die het verhaal van jouw bedrijf vertelt.

Onderhoud, beheer & up-to-date houden.

GOOGLE OPTIMALISATIE

Opzetten zoekwoordcampagnes en displaycampagnes

Verbeteren online zichtbaarheid

Opzetten Google AdWords en Analytics

Heb je een vraag over webdesign of iets anders?

Bedankt voor je vraag! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page