top of page

Vormgeving.

Zowel online als offline staat KE Design voor u klaar op het gebied van vormgeving. Wil je je product of dienst onder de aandacht brengen, heb je reclame nodig voor een evenement of wil je nieuwe frisse content voor social media? KE Design ontwerpt jouw communicatiemiddelen! 

WERKWIJZE VORMGEVING DOOR KE DESIGN

De eerste afspraak vindt plaats bij jouw bedrijf op locatie. Persoonlijk contact is belangrijk en het is daarom goed om elkaar te leren kennen. Tijdens deze afspraak nemen we de wensen en behoeften door. 

Na deze afspraak gaan we bij KE Design aan de slag met het ontwerpen. We houden ons aan de huisstijl van jouw bedrijf, de wensen en de behoeften.

We bespreken de eerste versie van het ontwerp (op locatie of online) en kijken welke aanpassingen nog gedaan moeten worden.

We gaan voor het perfecte eindresultaat, welke volledig is ontworpen naar de wensen en het verhaal van jouw bedrijf.

GEEF JOUW BEDRIJF EEN BOOST

Bij KE Design maken we nooit zomaar wat. We denken goed na over de uitvoering en de doelen die we koppelen aan de opdracht. We denken met je mee over o.a. het verkrijgen van meer naamsbekendheid, meer verkopen of meer leads. Door middel van het ontwerpen van ijzersterke en creatieve communicatiemiddelen geeft KE Design jouw bedrijf een boost.

> Bekijk hier alle diensten van KE Design

OFFLINE CONTENT

Flyers, posters, brochures, visitekaartjes, infographics en soortgelijke content

Spandoeken, banners, (reclame)borden

ONLINE CONTENT

Social media posts, online banners, nieuwsbrieven, advertenties en soortgelijke content

Foto's, video's & dronebeelden

Social media campagnes 

Heb je een vraag over vormgeving of iets anders?

Bedankt voor je vraag! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page