top of page

Advies.

Naast grafische vormgeving en webdesign, biedt KE Design u ook advies op het gebied van marketing & communicatie, social media en branding. We maken een passend en persoonlijk plan en geven hier vervolgens, wanneer hier behoefte aan is, ook uitvoering aan. 

SOCIAL MEDIA

Het voordeel van social media is dat je met weinig kosten een grote groep mensen kunt bereiken. Wil jouw bedrijf meer doen met socials als Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube of TikTok? Maar is er geen duidelijk plan en geen duidelijke richting? KE Design maakt een social media plan en voert deze uit van A tot Z. We zetten alle kanalen op en maken een krachtige contentplanning.

BRANDING

De juiste branding & strategie is de basis van jouw bedrijf. We denken graag met je mee over verbeteren van jouw huisstijl, website en marketing- & communicatiestrategie. Samen stellen we een plan op en gaan we bij KE Design aan de slag om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

MARKETING- & COMMUNICATIEPLAN

Heeft jouw bedrijf geen duidelijk plan op het gebied van marketing en/of communicatie? En is hier wel behoefte aan? KE Design schrijft een krachtig en helder plan wat aangesloten is op de strategie en de doelen van jouw bedrijf. En geen tijd om het plan zelf uit te voeren? Ook de uitvoering neemt KE Design uit handen.

GEEF JOUW BEDRIJF EEN BOOST

Bij KE Design maken we nooit zomaar wat. We denken goed na over de uitvoering en de doelen die we koppelen aan de opdracht. We denken met je mee over o.a. het verkrijgen van meer naamsbekendheid, meer verkopen of meer leads. Door middel van het ontwerpen van ijzersterke en creatieve communicatiemiddelen geeft KE Design jouw bedrijf een boost.

> Bekijk hier alle diensten van KE Design

ADVIES & REALISATIE

Nieuwe branding of huisstijl, ook kan KE Design hier uitvoering aan geven

Ontwikkelen marketing- en/ of communicatieplan

Ontwikkelen contentplanning (in combinatie met ontwerpen content)

Advies gebruik social media en opzetten social mediakanalen

Heb je een vraag over advies door KE Design of iets anders?

Bedankt voor je vraag! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page